Szerző Téma: Etarget  (Megtekintve 927 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
Re: Etarget
« Válasz #9 Dátum: 2011. április 21., 09:41:48 »
Hasznos volt ez a hozzászólás? 0
Google Adsens ugyan ez. Engem meg onnan tiltottak ki.
Hát nekem legutóbb az egyik felületemet két indokkal tiltották le.
Egyik nem volt benne a szabályzatban - akkor honnan is tudnám - a másik meg téves indok volt, mert azt írták, hogy nem adtam meg egy minta felhasználót nekik (azt írták, hogy legközelebb ezért kizárás jár.). Nem is lehetett sem bejelentkezni sem pedig regisztrálni. Erre azt válaszolták, hogy új munkatársuk van, úgyhogy ő nem zárhat ki a rendszerből.  :idiot:
Műveleti rendszerek: Ubuntu, Kubuntu. Fejlesztői környezetek: MonoDevelop (.NET), NetBeans (Java). Képszerkesztők: Gimp, Inkscape. Színek. Honlapfejlesztés.

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #8 Dátum: 2011. január 03., 16:08:13 »
...az ETarget nem enged be a jelszavammal.
Ezt válaszolták, mikor ma másodszorra írtam nekik:
Idézet
Kedves Tamás!

Igaz, hogy minél bonyolultabb egy jelszó, annál biztonságosabb, ám célszerű betűkre és számokra korlátozni a karaktereket.
Új jelszó: ●●●●●●●●●●●●
Megjegyzésem: Rossz a rendszer. Egy Affiliate rendszer, ami új, rendezettebb biztonsági beállítások (vagyis jelszó) terén, mint egy nemzetközi, múlttal rendelkező, cég. Az elfelejtett jelszónál is kiküldik a jelszót, míg az Affliliate-nél új jelszavat kell megadnod egy bizonyos linken.
Műveleti rendszerek: Ubuntu, Kubuntu. Fejlesztői környezetek: MonoDevelop (.NET), NetBeans (Java). Képszerkesztők: Gimp, Inkscape. Színek. Honlapfejlesztés.

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #7 Dátum: 2010. december 31., 20:59:13 »
Az Etarget nem Magyar cég, szerintem a Magyar képviseletet csupán néhány ember látja el és automatizálva van a legtöbb funkció, így igazából nincs is rá szükség.
Attól még válaszolhatnának.
Most újabb gondban vagyok. Megváltoztattam a jelszavam (ez már a 3. jelszavam regeléssel együtt), de nem enged bejelentkezni, de hibaüzenetet sem ír ki, csak bejon az etarget.hu/partner/index.php folyton. Az Afflilate-nél is ez volt, de aztán jelszó visszaállításnál (regelés óta ez a második jelszó) beírtam azt, amit a beállításokban adtam meg, és amivel nem engedett be, most már működik. De az ETarget nem enged be a jelszavammal. Mi a baj? Jelszó kikérése: ugyanaz, amivel próbálkoztam belépni, de nem működik. Mondjuk elég siralmas, hogy annyi a jelszó változtatás, hogy jelszó: ******* <- és ezt írod át. Legalább lehetne megerősítés.

Nem elérhető BKrisztian

• Felhasználó
    • webdev-media.org
« Válasz #6 Dátum: 2010. december 31., 13:34:01 »
Az Etarget nem Magyar cég, szerintem a Magyar képviseletet csupán néhány ember látja el és automatizálva van a legtöbb funkció, így igazából nincs is rá szükség.
The founder and CEO of webdev-media.org .
Follow webdev-media.org on twitter!

Minõségi webtárhely => http://tarhelyem.net/
Domain név olcsón => http://smsdomain.info/
Megbízható képfeltöltés => http://kepek.us/

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #5 Dátum: 2010. december 29., 20:56:01 »
Nekem meg nem válaszolnak a kérdésekre. Folyton belekötnek valamibe, hogy ez nem az nem jó. Nincs benne vmi a szabályzatban, mégis követelik, az Affiliate meg egyáltalán nem válaszolt soha, akkor mindek zaklatnak?

Nem elérhető BKrisztian

• Felhasználó
    • webdev-media.org
« Válasz #4 Dátum: 2010. április 12., 20:24:24 »
lassú.

tárhelyem.net fórumján menü alatt (kb mint itt a google ad) van egy etarget hirdetés. na ha nem a saját portable firefoxomat használom (amiben van Ad Block Plus) akkor a header meg menu betöltése után a töltés kb leáll, mert annyira lassú az etarget.

sz_r. egyszerűen sz_r.
Az nem az ETARGET miatt van, hanem mert egy fejlesztés alatt álló reklámszerver is betölt, az olyan lassú, az etarget időközbe egész gyors lett.
The founder and CEO of webdev-media.org .
Follow webdev-media.org on twitter!

Minõségi webtárhely => http://tarhelyem.net/
Domain név olcsón => http://smsdomain.info/
Megbízható képfeltöltés => http://kepek.us/

Nem elérhető gery12345

• Törzstag
  • **
« Válasz #3 Dátum: 2010. április 12., 17:29:26 »
regeltem az etargeten a toplistámat, hogy megjelentetem rajta a hirdetéseket, erre ma jön a levél, hogy oldalam nem fogadják el és átküldték a szabályzatuk linkjét. De hol van leírva abban olyan rész, hogy nem fogadnak el toplistát?  :mad2:

Elérhető Semmu

• V.I.P. tag
  • Teljes tag
  • Akinek semmi sem tetszik :D
    • [készülõben]
« Válasz #2 Dátum: 2009. október 01., 16:08:23 »
lassú.

tárhelyem.net fórumján menü alatt (kb mint itt a google ad) van egy etarget hirdetés. na ha nem a saját portable firefoxomat használom (amiben van Ad Block Plus) akkor a header meg menu betöltése után a töltés kb leáll, mert annyira lassú az etarget.

sz_r. egyszerűen sz_r.

Nem elérhető projector

• Felhasználó
    • Online Pc Szerviz
Etarget
« Válasz #1 Dátum: 2009. október 01., 15:54:21 »
Etarget-ről általánosságban
[Hivatkozás támadó webhelyre eltávolítva]