Én egyébként megértem mindenki álláspontját. Ahogy azzal is egyetértek, hogy ha új lapon nyílik meg valami, az is összezavarhatja az embert, aki nem tudja mi történik. Bevallom, néha engem is megtévesztett, mert nem vettem észre, hogy új lap nyílt a sok másik mellett. Mégis tartom az álláspontom. Mi szerint jó dolog a target. Talán annyival módosítanám a korábban írt véleményem, hogy nem biztos, hogy mindig, mindenhol új oldalon kell nyitni a külső linkeket. De például ha egy cikket olvasok valahol, akkor inkább nyíljon új lapon a más oldalra mutató hivatkozás.
De lehet, hogy azokat kéne megkérdezni, akik nem értenek a target nélküli új oldalon / lapon megnyitáshoz. Mert mi tudjuk, hogy lehet megoldani. Így majdnem hogy mások nevében vitázunk. Pl ha kiderülne, hogy azon felhasználók nagy többségét kifejezetten zavarja, ha tudta nélkül új oldalon jelenik meg egy bejegyzésemben linkelt oldal, akkor elgondolkodnék és megváltoztatnám az álláspontom. Mert hiszen miattuk van az egész. Én személy szerint nem az erőszakosan saját oldalamon tartás végett preferálom a targetet. Hanem ahogy mondani szokás, mindenki magából indul ki. És én szeretem.